Lekkere dikke pannekoeken maken doe je zo

Ingredienten:

  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 theel. bakpoeder
  • 2 eieren, gesplitst
  • 500 ml melk (Melkan)
  • snufje zout
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 50 g geraspte oude kaas
  • 1 eetl. gembersnippers op siroop

Bereiden
Vermeng het bakmeel met de bakpoeder.
Klop het eigeel los met de melk en klop dit door het bakmeel tot,
een glad beslag.

Klop in een schone kom de eiwitten stijf met een snufje zout en,
schep deze voorzichtig door het beslag.

Verwarm een grote pan met antiaanbaklaag en vet deze in met,
een kwastje bakproduct. Schep steeds 2 of 3 bergjes beslag in de,
pan.Bestrooi ze met een beetje kaas en een paar snippers,
gember en laat ze op lage stand garen tot er belletjes verschijnen,
aan de oppervlakte. Draai de pannenkoekjes om met een spatel,
en bak ze nog een paar minuten bruin aan de andere kant.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0